– VOL -cursus natuurlijk moestuinieren

HELAAS, deze cursus was ontzettend snel volgeboekt. In 5 bijeenkomsten op zondagmiddag leggen we uit, hoe je een moestuin kunt aanleggen en onderhouden, of dit nu op de volkstuin is of in potten op het balkon. 
 

Inhoud cursus

Je krijgt allerlei informatie, zoals over natuurlijk tuinieren, de kringloop en bijzondere tuinen in Amsterdam en omgeving. Tuinieren met de natuur mee en niet tegen de natuur in. De aanleiding is de groeiende behoefte aan meer kennis over natuurlijk tuinieren. Het praktijkgedeelte voor een belangrijk deel plaatsvinden in de moestuin op Nut en Genoegen en op de schooltuin in Amsterdam Noord.

Gegeven door:

 • Gert Snoei – zeer ervaren natuurdocent  IVN Amsterdam; 

 • Iris Poels – De tuinen van Westerpark + IVN Amsterdam en gastdocenten.

Er is per cursus voor 12 mensen plaats, die mensen hebben al een bevestiging ontvangen. Het aantal aanmeldingen is overweldigend. Wie geen bevestiging heeft ontvangen staat op de reservelijst. Wanneer je niet op de reservelijst wilt staan, of toch liever afziet van deelname aan deze cursus, laat mij (Iris Poels, emailadres staat onderaan deze pagina) dit svp weten. We gaan kijken of we nog een extra groep(en) kunnen starten in 2022.

  Foto: Pixabay

  27 februari 2022 - 13:30
  Wanneer
  zondag 27 februari 2022 13:30
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

  Ontdek meer over

  Deel deze pagina