Film “A life on our planet”

Film “A life on our planet”

In deze film verteld de legendarische sir David Attenborough over zijn leven op aarde.

David Attenborough is bioloog, televisiemaker, filmregisseur en de grondlegger van natuurdocumentaires. In de loop der jaren heeft hij ons meegenomen op adembenemende reizen om de schoonheid van onze planeet te laten zien. Vaak zelf in beeld en later ook vaak als voice-over met zijn bekende en warme stem.

Inmiddels is sir David in de 90, maar nog steeds erg actief en vooral veel bezig met natuurbehoud. In deze indrukwekkende documentaire neemt hij ons mee op een reis door zijn eigen leven en hoe hij de wereld en het leven daarop drastisch heeft zien veranderen. Hoe de bevolking blijft groeien en de natuur en het wild steeds meer bedreigd wordt. Hoe we steeds meer verliezen van onze waardevolle en prachtige natuur.

Deze film is zoals hij zelf zegt zijn getuigenis van de impact van de mens op de natuur. Gelukkig is er ook hoop en kunnen we het tij nu nog keren.

 

Kom samen met andere natuurliefhebbers en gelijkgestemde kijken op vrijdag 2 juni in de Meevaart in de Balistraat 48a. Inloop vanaf 19:30 en de film start om 19:45. De film duurt ongeveer 1,5 uur. Na de film is er nog gelegenheid voor een drankje om na te praten.

Waar
Meevaart
Balistraat 48A
1094 JN Amsterdam
Bezoek website Bekijk op Google Maps
  • Kosten: Gratis
  • Aanmelden verplicht: Nee

Ramona Falkenreck

Algemeen Bestuurslid Amsterdam Communicatieteam

Ontdek meer over

Deel deze pagina