Disclaimer

De teksten op deze website zijn onder voorbehoud van fouten en onvolkomenheden. Er kunnen geen rechten aan de teksten worden ontleend.

De redactie doet zijn uiterste best om alle rechthebbenden van eventuele tekstfragmenten en foto’s te benaderen of duidelijk de bron te vermelden. Mocht je onverhoopt toch menen de rechten te bezitten of de genoemde bron klopt niet, neem dan alstublieft contact met ons op via p.dedooij@gmail.com.

Deelname aan de wandel- en fietsexcursies is voor eigen risico. Dat betreft zowel eigen veiligheid als aansprakelijkheid ten opzichte van de andere deelnemers en het overige verkeer. IVN Amsterdam en/of de daaraan verbonden vrijwilligers kunnen nimmer aansprakelijk gesteld worden voor welke gebeurtenis of omstandigheid dan ook.

Een IVN-excursie gaat altijd door, tenzij de weersverwachting zo slecht is, dat via radio en tv aangeraden wordt de weg niet op te gaan. Dus bij zware storm, maar ook bij zeer dichte mist, ijzel of onweer blijven onze IVN-gidsen thuis. Raadpleeg bij twijfel de informatie bij de betreffende activiteit op deze website.

Foto: chrismetcalfTV, CC BY 2.0