Wie wil secretaris van onze verenging worden?

Draag jij de natuur een warm hart toe en wil je hier je steentje aan bijdragen? Ben je nauwgezet en kun je helder mondeling en schriftelijk communiceren, meld je dan voor deze functie van secretaris! Zo kan je je inzetten voor de natuureducatie en -beleving in je eigen buurt.

Je bent de spin in het web van de vereniging. Je maakt deel uit van het bestuur en een belangrijke schakel tussen het bestuur en de coördinatoren van de werkgroepen. De werkgroepen spelen bij onze vereniging een belangrijke rol. Zij zijn het hart van de vereniging.

Wat wordt van je verwacht?

Als secretaris heb je natuurlijk de secretariële taken.  Er zijn bestuursvergaderingen (8x per jaar) en ook overleggen met bestuur en de coördinatoren  van de werkgroepen (3x per jaar). Een goede voorbereiding en verslaglegging van de belangrijkste afspraken zijn dan cruciaal. De secretaris is het postadres van de afdeling. Dan is het, als spin in het web, natuurlijk belangrijk dat deze post en vragen bij de juiste persoon terecht komt.

Het kan zijn dat je de contactpersoon bent voor de beheerder van de schooltuinen, onze les- en vergader locatie.

Wat het jou oplevert?  Je draagt echt bij aan het goed functioneren van de vereniging. Waarbij het zelf leren over de natuur en het publiek bekend maken met het feit dat natuur leuk, gezond en belangrijk is het centrale thema is.  En je werkt samen met gedreven bestuurders met passie voor de natuur én de vereniging.

Hoeveel tijd gaat het van je vragen?  Tja, dat verschilt per week/maand.  Maar een paar uurtjes per week ben je er gemiddeld wel mee bezig. Belangrijk is te weten dat je er niet alleen voor staat.

Nadere informatie en aanmelding bij de huidige secretaris, Jan van Willigenburg

Tel. (020) 679 50 94

E-mail: ivnamstelveen@live.nl

www.ivn.nl/afdeling/amstelveen