Amstelveen
Natuur in de Buurt
Op
zondag11mrt201810:00

Natuurexcursie door het Meanderpark

Vandaag nemen wij - gidsen van het IVN Amstelveen - je mee door het Meanderpark. Het Meanderpark is wat het doet: het meandert tussen de flatgebouwen en de A9 in het centrum van Amstelveen en is een prachtig voorbeeld van een huwelijk tussen stads- en natuurontwikkeling. We gaan kijken hoe goed heemgroen en stenen kunnen samengaan. De eerste voorjaarsbloeiers hebben hun kopjes dan al boven de grond uitgestoken. Tijd voor natuur en voedsel voor discussie, zeker met de verbreding van de A9 in het vooruitzicht. Komt dat zien! Dit is misschien de wel de laatste keer om het park in zijn oude glorie te bewonderen!
 

We verzamelen om 10 uur op het bruggetje voor de fietstunnel, die vanaf het Stadshart het zuiden van Amstelveen ontsluit. De auto parkeren kan kosteloos aan de andere kant van het voormalige KPMG-gebouw (ten zuiden van de A9).De wandeling duurt ca. 1,5uur. We zullen geen lange afstanden afleggen.

Hij is kosteloos en je hoeft jeich niet vooraf op te geven. Mocht je toch nog meer willen weten, bel of sms dan: 06 25083910

Tot zondag!

Algemene informatie

zondag 11 maart 2018 - 10:00
Locatie: 
Fietsbruggetje onder de A9 door tussen het KPMG gebouw en oud V&D Amstelveen
Nederland
Google Maps image