Amersfoort
Natuur
zaterdag05okt2019

Vrijwillig Bosonderhoud in Nimmerdor

Vrijwillig bosonderhoud in NIMMERDOR

Aanstaande zaterdag, 5 oktober om 10.00 uur, is het weer zover. We gaan weer met een gezellige groep mensen aan de slag. Vooral met het verwijderen van het opschot van de Amerikaanse eik, om ruimte te maken voor bomen die we wel graag willen in Nimmerdor.

We werken t/m half december, en slaan dan de winter over (de kale bomen zijn dan moeilijker te herkennen). In plaats daarvan hebben we dan opnieuw een werkperiode van half maart tot eind mei. Het bezwaar van de broedtijd wordt ondervangen door van tevoren een goede inventarisatie te houden door gekwalificeerde mensen om te weten waar we veilig kunnen werken.

De afsluitende lunch wordt wegens succes weer ingeroosterd. Ditmaal op 14 december.
De werkdata zijn als volgt: 5 en 19 oktober; 2, 16 en 30 november en 14 december.

We verzamelen zaterdag om 10.00 uur bij het witte hek aan de Keesomstraat en werken tot uiterlijk 13.00 uur. Maar als je een uurtje wilt komen ben je ook van harte welkom. En het is voor jong en oud, wel zo gezellig ! Neem werkhandschoenen mee en stevig schoeisel; voor gereedschap en koffie met wat lekker zorgt IVN Amersfoort e.o. Mocht je later dan 10.00 uur komen, dan vind je ons vast wel ergens in het bos.

I.v.m. de benodigde gereedschappen en koffie, graag aanmelden via nimmerdor@ivnamersfoort.nl

We hopen van harte je te ontmoeten, met vriendelijke groet, namens IVN Amersfoort

Ruud Corduwener
IVN Amersfoort Duurzaam