Amersfoort
Overig
donderdag08jul2021

Oproep Sponsor beleidsplan

Oproep: sponsoren voor natuur & milieu: werf jij ze?

IVN Amersfoort doet aan sponsoring, met 2 adverteerders in ons afdelingsblad de Natuurkijker. Dat is wel erg mager vinden we als bestuur.

Sponsoring vinden we erg belangrijk voor onze afdeling. Het kan namelijk extra aandacht en ondersteuning betekenen voor onze activiteiten en campagnes.

Om echt met sponsorwerving aan de slag te gaan, hebben we een goed plan nodig en enkele enthousiaste mensen die hun schouders er onder willen zetten om dit goed vorm te geven. Je bent hiermee weliswaar niet in directe zin met natuur en natuureducatie bezig, maar wel degelijk op een zeer zinvolle indirecte manier. Je zorgt er namelijk voor dat onze IVN afdeling gemakkelijker en met een groter bereik zijn activiteiten kan uitvoeren en onder de aandacht kan brengen van het publiek.  Daar worden we met elkaar blij van.

Het plan, sponsorbeleidsplan, is in de maak in een ver gevorderd stadium. Nu nog de enthousiaste mensen.

Wij verwachten als bestuur dat een werkgroep met minimaal 3 personen voor de start voldoende zou moeten zijn. Het sponsorbeleidsplan biedt voor de nieuw op te richten werkgroep voldoende handvatten om aan de slag te kunnen gaan.

Heb je zin om iets voor de vereniging te gaan doen, heb je misschien ervaring in het sponsorwerk bij een andere vereniging? Neem contact op via info@ivnamersfoort.nl

Sponsor