Amersfoort
Beleid & Organisatie
maandag16nov2020

In april nieuwe voorzitter Amersfoort IVN

Vacature voorzitter IVN Amersfoort -  P R O F I E L
Op 14 april 2021 ontstaat de vacature voorzitter IVN afdeling Amersfoort.

IVN Amersfoort en omgeving is één van de 170 landelijke IVN afdelingen. Sinds de oprichting in 1976 zijn wij actief  in het gebied Amersfoort, Hoevelaken, Leusden, Woudenberg en Scherpenzeel.  Het is ons doel om zoveel mogelijk mensen de natuurwaarden dicht bij huis te laten ontdekken en beleven.

Wie vindt het leuk om deze vacature te gaan vervullen? Je houdt van natuur en moet je als voorzitter willen verbinden aan de doelstellingen van het IVN. Je vindt het leuk om je in het midden van de vereniging te bevinden en een verbindende en faciliterende rol te vervullen. Je bent als voorzitter zowel intern als extern aanspreekbaar op het reilen en zeilen van de vereniging.

Je bent het gezicht naar buiten en onderhoudt contact met andere IVN afdelingen en waar nodig met externe partijen. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, dus je bezit goede communicatieve vaardigheden.

Je maakt deel uit van het Dagelijks Bestuur maar leidt ook de vergadering van het "Algemeen Bestuur" dat bestaat uit de leden van het Dagelijks Bestuur en de werkgroep-coördinatoren. Dit is de denktank waar de ideeën ontstaan, eigenlijk het kloppend hart van de afdeling. Eenmaal per jaar zit je de Algemene Ledenvergadering voor.

De geschatte tijdsinvestering kan wisselen maar is ongeveer 2-3 uur per week.

Lijkt het je wat of heb je vragen? Neem contact op met Lenny van Valkenhoef, secretaris  info@ivnamersfoort.nl of Ruud van Nus, voorzitter ruudvannus@live.nl

https://www.ivn.nl/amersfoort