Amersfoort
Gezondheid
vrijdag20mrt2020

Even bijpraten . . . IVN en corona maatregelen

Zoals iedereen heeft ook IVN te maken met de corona-maatregelen. We zullen de overheidsmaatregelen en adviezen blijven volgen.

IVN Activiteiten

Fysieke activiteiten met meerdere mensen zullen voorlopig niet of zeer beperkt plaatsvinden. Heb je twijfel over doorgang en/of vragen over een activiteit? Check of er extra informatie is met betrekking tot de activiteit op de website, of neem contact op met de respectievelijke organiserende afdeling of je contactpersoon.

Toch de natuur in

Mocht je er voor kiezen om de natuur in te gaan check dan eerst de website van de natuurorganisatie of beheerder van het gebied waar je heen wilt gaan  voor de laatste informatie en volg altijd de RIVM richtlijnen en houd rekening met volgende punten:

  • Probeer drukke plekken te vermijden, kijk bijvoorbeeld voor je bezoek op de website van het desbetreffende natuurgebied voor de laatste informatie;
  • Houd altijd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar;
  • Mocht je griepverschijnselen hebben, blijf dan thuis;
  • Houd je altijd aan de toegangsregels van het gebied, lees de informatieborden in het gebied goed en houd je daar ook aan. Houd er rekening mee dat het broedseizoen is begonnen; 
  • Houd rekening met elkaar en de natuur.

De maatregelen met betrekking tot corona kunnen dagelijks veranderen.
Check de website van het RIVM voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Hoewel het werk van IVN gewoon doorgaat, zullen onze IVN medewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken en kan een antwoord mogelijk langer duren dan je gewend bent.