Amersfoort
Bomen & Struiken
Op
zaterdag21sep201910:00

Start Nimmerdor seizoen

Oproep van het nieuwe Nimmerdor-seizoen

Beste Nimmerdorfans,

 

September nadert met rasse schreden, en zoöok ons werkseizoen in Nimmerdor. Weg met de vakantiesfeer, er moet weer aangepakt worden.  *)

 

Vorige week zijn Maurice Siteur en ik van de vrijwilligersgroep in conclaaf geweest met Tessa Felix en Arthur Woppereis van de gemeente over de aanpak dit jaar. En dat heeft tot enigszins gewijzigde plannen geleid. We werken als vanouds van september t/m half december, en slaan dan de winter over (de kale bomen zijn dan moeilijker te herkennen). In plaats daarvan hebben we dan weer een werkperiode van half maart tot eind mei. Het bezwaar van de broedtijd wordt ondervangen door van tevoren een goede inventarisatie te houden door gekwalificeerde mensen om te weten waar we veilig kunnen werken.

 

De afsluitende lunch wordt wegens succes weer ingeroosterd in december.

De werkdata zijn als volgt:

7 en 21 september; 5 en 19 oktober; 2, 16 en 30 november en 14 december.

 

De eerste en de laatste zijn bijzonder: 7 september om 10:00 uur worden jullie verwacht in de Fonteinkerk, Robert Kochstraat 4, Amersfoort, voor een presentatie door Arthur over de nieuwe plannen, en te gebruiken technieken bij de bestrijding van de Am. eik.

 

En 14 december is de dag van de gezamenlijke lunch als afronding van het Nimmerdor-jaar.

*)   Ikzelf ben dan weg in heerlijke vakantiesfeer, maar de honneurs worden waargenomen door Maurice Siteur die mij in de toekomst gaat opvolgen als trekker van de Nimmerdor-brigade. Hij zal jullie nog een nadere oproep toemailen vanaf zijn adres: maurice.siteur@capgemini.com, met de gebruikelijke procedure: afzeggen niet nodig, aanmelden wel ivm ….. je weet wel.

 

Ik hoop dat we dit jaar weer met het ons bekende enthousiasme en de geweldige teamspirit aan de slag gaan in een goede verstandhouding  en samenwerking met de gemeente.

Met hartelijke groet aan allen, Jan

Algemene informatie

Toegang Nimmerdor
zaterdag 21 september 2019 - 10:00 tot zaterdag 14 december 2019 - 14:00
Nimmerdor seizoen is gestart.