Amersfoort
IVN
Vanaf
zondag22mei202211:00

Groene Markt 2022

Landgoed Schothorst, Amersfoort

Groene Markt op landgoed Schothorst

Op zondag 22 mei van 11.00 tot 16.00 uur verzorgt het Centrum voor Natuur- en Milieueducatie de Groene Markt op landgoed Schothorst bij Het Groene Huis. De Groene Markt is een leuke doe-dag voor het hele gezin.

Op de Groene Markt vindt u uiteraard kramen met biologische en duurzame producten, maar is er ook informatie te krijgen over allerlei onderwerpen die te maken hebben met groen en duurzaamheid. Bijvoorbeeld over hoe jde tuin klimaatvriendelijk gemaakt kan worden, welke planten het goed doen in uw specifieke tuin of hoe u zelf een vruchtbare composthoop maakt.

Tijdens de groene markt kunt u ook kennismaken met de vele actieve bewoners die Amersfoort groen en schoon houden. Ook andere aspecten komen aan bod bijvoorbeeld hoe je boodschappen kunt doen met eigen verpakkingen of hoe te beginnen met verduurzamen van je huis. Het is mogelijk er een elektrische auto of scooter uit te proberen en tuit te vinden of het systeem van deelvervoer iets voor u is.

Kinderen kunnen knutselen, speurtocht doen of een natuurles volgen. Verder zijn er verschillende mini-workshops en rondwandelingen.

Bekijk het volledige programma op: hetgroenehuisamersfoort.nl/agendaGroene Markt 2022 Amersfoort

Groene Markt 2022 Amersfoort

Algemene informatie

zondag 22 mei 2022 - 11:00 tot 16:00
Locatie: 
Het Groene Huis
Schothorsterlaan 21
3822 NA Amersfoort
Nederland
Extra Informatie: 

hetgroenehuisamersfoort.nl/agenda

Google Maps image