Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid
Alphen aan den Rijn
IVN
vrijdag25aug2017

IVN zoekt voorzitter

Natuurvereniging IVN Alphen aan den Rijn zoekt per november een voorzitter. Het bestuur is voltallig (5 bestuursleden, per november 7), maar door verhuizing komt de functie van voorzitter vrij.

Kandidaten kunnen na een wederzijds positieve kennismaking vanaf nu vrijblijvend meedraaien om bekend te worden met de vereniging en het reilen en zeilen ervan. Wat is en doet IVN Alphen aan den Rijn?

IVN Alphen aan den Rijn is één van de 170 plaatselijke afdelingen van de landelijk IVN-organisatie. Evenals alle andere afdelingen bestaat de vereniging voor 100% uit vrijwilligers. De vereniging laat zien hoe waardevol én onmisbaar natuur is en natuurlijk wordt ook de jeugd daar volop bij betrokken. IVN-werkgroepen Om veel mensen bij natuur te betrekken organiseren de IVN-werkgroepen natuuractiviteiten.
Het bestuur faciliteert de werkgroepen, zodat ze hun activiteiten goed kunnen uitvoeren. Het werkgebied is de gemeente Alphen aan den Rijn en de thuisbasis voor IVN is De Vlinder, Burg. Bruins Slotsingel 15, Alphen aan den Rijn (Zegersloot-Noord bij Pannenkoekenboerderij). Kortom, wie bestuurswerk in een informele, maar resultaatgerichte sfeer aanspreekt en ‘een groen hart’ heeft, kan vrijblijvend contact opnemen met
secretaris Grada Hooijmans secretaris@ivn-alphenaandenrijn.nl  0172-577663. Postadres IVN Alphen aan den Rijn, Zuiderkeerkring 399, 2408 HT Alphen aan den Rijn.