Alphen aan den Rijn
Overig
Op
zondag29nov202014:00

“Röntgenfotografie van natuurtaferelen”

De Veenweiden opent zijn deuren voor bijzondere expositie  en lezing “Röntgenfotografie van natuurtaferelen” 

Bezoekerscentrum De Veenweiden opent speciaal op zondagmiddag 29 november coronaproof zijn deuren. Belangstellenden krijgen dan de gelegenheid de bijzondere expositie “Rontgenfotografie van natuurtaferelen” te bezichtigen. Sterker nog, exposant Arie van ’t Riet is zelf aanwezig en presenteert een nadere inkijk rond zijn röntgenopnamen.  

Met een korte video - die in zijn studio is gemaakt – geeft hij een demonstratie van zijn werkwijze. En laat hij zien dat vogels van binnen minstens zo bijzonder zijn als aan de buitenkant. Tevens geldt dat voor veel planten. Verder zal Van ’t Riet bij een aantal röntgenfoto’s wijzen op speciale röntgentechnieken die hij toepast. En op bijzondere eigenschappen bij dieren. Die zijn normaal niet zichtbaar maar dankzij de eigenschappen van röntgenstraling wel.   

Twee sessies 

De presentatie is ook zeer geschikt voor jongeren. De toegang is gratis, maar gezien de corona-maatregelen  is er beperkt toegang (6 á 8 personen). Vandaar dat de lezing zowel om 14.00 uur als om 15.00 uur wordt gehouden. 

Verplichte aanmelding 

Geeft u zich zo snel mogelijk op via info@bc-deveenweiden.nl  met naam, aantal personen en welk tijdstip uw voorkeur heeft. Wij delen u in op volgorde van aanmelding. U krijgt hiervan een bevestiging. 

U vindt het bezoekerscentrum De Veenweiden aan de Burg. Bruins Slotsingel 15 in Alphen aan den Rijn. 

Algemene informatie

zondag 29 november 2020 - 14:00 tot 15:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum de Veenweiden
Burg. Bruins Slotsingel 15
2403 NC Alphen aan den Rijn
Nederland
Extra Informatie: 

Verplichte aanmelding

Geeft u zich zo snel mogelijk op via info@bc-deveenweiden.nl met naam, aantal personen en welk tijdstip uw voorkeur heeft. Wij delen u in op volgorde van aanmelding. U krijgt hiervan een bevestiging.

Contactpersoon: 
Google Maps image