Alphen aan den Rijn
Landschap
Op
zaterdag10mrt201809:00

Met IVN de natuur in

Op zaterdag 10 maart biedt IVN Alphen aan den Rijn de mogelijkheid een keer vrijblijvend mee te doen met natuuronderhoud.

In het kader van de landelijke campagne NL DOET steken vrijwilligers op 10 maart in het hele land de handen uit de mouwen om verenigingen te helpen een klus te klaren.
Bij IVN Alphen kan dat in het landschapsonderhoud. Je overlegt welke taak je het beste ligt, je werkt in eigen tempo, maar wel met instructie en begeleiding. De werkplek is de kade Molenwetering ter hoogte van Flemingweg 20, Kerk en Zanen, Alphen.
Parkeren kan bij de sportterreinen. De tijden zijn van 09.00 – 15.00 uur. Kom je iets later of moet je eerder weg, dan is dat geen probleem.vlb

Eilanden

Bij de Molenwetering liggen drie eilanden die onderhoud nodig hebben. Met kleding ‘die er tegen kan’ en een stevige boterham op zak, kan je je helemaal uitleven en ook de ontspanning ervaren die inspanning in de buitenlucht geeft. IVN zorgt voor werkverdeling, gereedschap, koffie, thee en soep. Er wordt een tent opgezet waar gegeten en gedronken wordt, waar de spullen droog liggen en die schuilplek is bij een bui. Deze tent staat langs het fietspad net voor de N11 en is te herkennen aan de oranje kleur.

Aanmelden is noodzakelijk bij Wim Dieho, wimdieho@ziggo.nl, 0172 415200 of 06 86641802.

vlb

Algemene informatie

zaterdag 10 maart 2018 - 09:00
Locatie: 
Molenwetering
Flemingweg
Alphen aan den Rijn
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image