Alphen aan den Rijn
Overig
Op
zaterdag19nov202210:00

IVN Vrijwilligerscafé op 19 november

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk en wilt u flexibel zijn in de dagen en data waarop u vrijwilligerswerk doet? Kom dan langs op zaterdag 19 november tussen 10.00 - 12.30 uur bij het informeel vrijwilligerscafé van IVN Alphen en Bezoekerscentrum De Veenweiden. Tussen de genoemde tijden, kan iedereen naar eigen vrijheid gaan en komen.

Welkom is iedereen die belangstelling heeft voor IVN en het Bezoekerscentrum, die geïnteresseerd is in vrijwilligerswerk of die al vrijwilliger is.

Help mee met jeugdactiviteiten, speciale gelegenheden, of wordt gastvrouw!
In het Bezoekerscentrum is allerlei informatie beschikbaar, maar ook aan de hand van persoonlijke verhalen van vrijwilligers kunnen geïnteresseerden horen hoe het vrijwilligerswerk bij IVN eruit ziet. Het 'café' biedt ook gelegenheid voor onderling informeel contact. Gezelligheid en contact vinden IVN en het Bezoekerscentrum namelijk belangrijk voor hun vrijwilligers. IVN zoekt onder andere mensen met belangstelling voor jeugdactiviteiten of het organiseren van speciale gelegenheden, zoals een jubileum, vrijwilligerscafé of marktje. Ook voor vrijwilligerswerk als gastvrouw of gastheer is altijd ruimte.

Presentatie: wat doet IVN voor natuur en duurzaamheid?
Een aantal keren per jaar houdt IVN-secretaris Irma Brugmans een presentatie voor nieuwe statushouders in de Gemeente  Alphen aan den Rijn. Deze presentatie wordt ook in het vrijwilligerscafé getoond. In vogelvlucht krijgt u daarmee een beeld over natuur en duurzaamheid in Alphen aan den Rijn,, wat IVN daaraan doet, en hoe en waar IVN en Gemeente Alphen aan den Rijn samenwerken. De presentatie is interessant voor vrijwilligers, die pas aan de slag zijn bij IVN en meer willen weten over wat IVN nog meer doet en voor wie overweegt vrijwilliger bij IVN Alphen aan den Rijn te worden.

Kom (gratis) langs en maak kennis!
Aanmelden voor het vrijwilligerscafé is niet nodig en de entree is gratis. Het adres van Bezoekerscentrum De Veenweiden (en IVN Alphen aan den Rijn) is Burgemeester Bruins Slotsingel 15, 2403 NC Alphen aan den Rijn (omgeving Zegerplas, Chinees Restaurant en Pannenkoekenboerderij).

Algemene informatie

zaterdag 19 november 2022 - 10:00
Locatie: 
Bezoekerscentrum De Veenweiden
Burg. Bruins Slotsingel 15
2403 NC Alphen aan den Rijn
Nederland
Google Maps image