Alphen aan den Rijn
Landschap
Op
zaterdag02nov201909:00

IVN Natuurwerkdag voor iedereen

Samen buiten werken is gezond, ontspannend en gezellig. Ook éénmalig of om een keertje te proberen. Dat kan op zaterdag 2 november.

Dat is de Nationale Natuurwerkdag, de grootste vrijwilligersdag in het groen. IVN Alphen werkt die dag op het Bedelaarsbospad, een zijpad van het Rietveldsepad tegenover Camping Polderflora. Daar kunnen volwassenen en kinderen zich uitleven met zaag- en ruimwerk - al of niet met de boot - of met het werken aan takkenrillen. De kinderen staan onder verantwoordelijkheid van de ouders of begeleiders.

Rond 9.00 uur wordt verzameld bij de kruising Rietveldsepad-Bedelaarsbos. Dit is tegenover Polderflora, Rietveldsepad 4B, 2409 AA Alphen aan den Rijn.

Op de kade staat een oranje tent voor de meegebrachte spullen of extra kleding en voor voor koffie, cake, soep, vega en niet-vega, en een broodje hamburger of vegaburger. Dit wordt aangeboden en verzorgd door IVN Alphen. Mocht er een buitje vallen, dan is de tent een droge schuilplek.

Om 14.30 uur wordt opgeruimd en de werkdag eindigt uiterlijk om 15.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Ga naar www.natuurwerkdag.nl/locatie/alphen-aan-den-rijn-spijkerboorsekade Deze locatie is ook geschikt voor stage. Info: Wim Dieho, WimDieho@ziggo.nl of 06 86641802

ivn.nl/alphenaandenrijn

F  facebook.com/ivn.alphenaandenrijn.

Algemene informatie

zaterdag 2 november 2019 - 09:00
Locatie: 
tegenover polderflora
Rietveldsepad 4b
Alphen aan den Rijn
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image