Alphen aan den Rijn
Bloemen & Planten
Op
vrijdag27dec201914:00

Eindejaars Plantenjacht in Boskoop

Boskoop

FLORON is de Landelijke organisator van de ‘Plantenjacht’. Deze flora-organisatie houdt de Eindejaars Plantenjacht nu voor de vijfde keer. Dit in een ogenschijnlijk onmogelijke periode: midden in de winter. IVN Vrienden van het Heempad Boskoop haken in op dit initiatief. Net als overal in Nederland gaan zij met zoveel mogelijk andere plantenliefhebbers op zoek naar nog bloeiende planten. Deze speurtocht vindt plaats in het Zwartepadgebied. Datum is vrijdag 27 december van 14.00-15.00 uur.

De zoektocht start vanaf kinderboerderij de Contactweide, Snijdelwijklaan (nabij Station Snijdelwijk). Bij veel aanmeldingen is de reservedatum zaterdag 28 december, zelfde tijd, zelfde startplaats. Vorig jaar werden in het Zwartepadgebied 50 bloeiende soorten waargenomen. Hoe kan men deelnemen?

Geef vóór 20 december naam, e-mail en telefoonnummer door bij de aanmelding aan: janny@countrygazette.nl Info: 0172 214775 (Hans van Dam). Bij vorst of sneeuw gaat de plantenjacht niet door en volgt tijdig afbericht.

Algemene informatie

vrijdag 27 december 2019 - 14:00
Locatie: 
Contactweide
Snijdelwijklaan
Boskoop
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image