Almere
Overig
Op
zondag27sep202012:00

Herfstfeest Vroege Vogelbos

oogstdag en eten uit de natuur

Ook dit jaar gaan we er alles aan doen om de Herfstdag - ook wel het Oogstfeest of Appeltjesdag genoemd -  toch door te laten gaan ondanks de corona maatregelen.  De appeloogst valt dit jaar tegen vandaar een andere naam. Maar er is gelukkig een leuk programma samengesteld en er valt een hoop te doen.

Met leuke workshops maak je kennis met typische herfstproducten: walnoten, appels, wol etc. De toegang is gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Tip: kom op de fiets, er is slechts beperkte parkeergelegenheid voor auto's.

Het terrein waar het allemaal plaatsvindt is het grote grasveld achter theehuis het Eksternest en er is een soort van eenrichtingsverkeer; de ingang is bij de schaapskooi, de uitgang aan de andere kant van het Eksternest. 

IVN is uiteraard ook aanwezig met activiteiten. Onze kraam staat bij de IVN Bostuin en we verzorgen o.a. korte rondleidingen door onze eigen IVN Bostuin, we verzorgen jeugdactiviteiten en we gaan toch nog beperkt met wat appels aan de slag. Kom het allemaal beleven op zondag 27 september, maar hou wel afstand!

Vor het volledige programma verwijzen wij naar de pagina van Stad&Natuur: Programma Herfstfeest

appelpers

Algemene informatie

zondag 27 september 2020 - 12:00 tot 16:00
Locatie: 
bij de schaapskooi in het Vroege Vogelbos
Muiderweg 8
Almere
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image