Almere
Bomen & Struiken
Op
zondag26jul202011:00

Excursie Bomenfietsroute

We gaan fietsen !!

Op zondag 26 juli organiseert IVN Almere een bijzondere bomenfietsroute. We starten op stadslandgoed de Kemphaan waar we eerst een bezoek brengen aan de IVN Bomentuin. De fietsroute eindigt in het arboretum Muzenpark in de Muziekwijk. Duur van de excursie is ongeveer 3 uur. Het wordt een corona-veilige fietstocht door Almere en we bezoeken 'bomen met een verhaal'. 

fietsrouteAanmelden en corona-spelregels:

Om ons aan de RIVM-richtlijnen te kunnen houden, bedraagt het maximaal aantal deelnemers voor deze excursie 10 personen. Deelname aan de excursie is daarom alleen mogelijk na aanmelding. Als het maximaal aantal deelnemers is bereikt, is deelname niet meer mogelijk. Vol = vol.

Wacht op de activiteitsdatum op de aangegeven plek (infobord IVN Bomentuin op stadslandgoed de Kemphaan) op anderhalve meter afstand bij de gids en andere deelnemers van de excursie totdat de excursie start. Tijdens de excursie wordt ook anderhalve meter afstand gehouden.

Aanmelden kan via email: ivnalmere@yahoo.com o.v.v. fietsexcursie Bomen. Na de aanmelding krijg je een bevestiging van je aan- melding of het bericht dat deelname niet mogelijk is omdat het maximaal aantal aanmeldingen is bereikt.

Tot slot:

Mondkapjes mogen natuurlijk, maar zijn niet verplicht. Meld je af indien je:

* corona hebt;

* huisgenoten/gezinsleden met corona hebt;

* korter dan 2 weken geleden bent genezen van het coronavirus;

* één of meerdere van de volgende symptomen hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts;

* huisgenoten/gezinsleden bovenstaande symptomen hebben.

Neem zelf desgewenst desinfectie voor je handen, water en iets te eten mee.

Wij blijven als groep zoveel mogelijk bij elkaar, maar houden altijd 1,5 meter afstand. Lees voor vertrek de onderstaande speciale spelregels i.v.m. corona goed door:

spelregels buitenactiviteit corona

 

bomentuin bord

Algemene informatie

zondag 26 juli 2020 - 11:00 tot 14:00
Locatie: 
Stadslandgoed de Kemphaan
Kemphaanstraat
Almere
Nederland
Contactpersoon: 
Google Maps image