Almelo
Kind & Natuur
maandag13mei2019

24 mei - Kom kijken en doen... Almelo Groen !

Ben je tussen de 10 en 12 jaar oud en heb jij je altijd al afgevraagd waarom er in Almelo zoveel waterwegen zijn? Of wat er allemaal groeit en bloeit in Almelo en hoe jij daarbij een handje kan helpen? Dan is de tentoonstelling Kom kijken en doen… Almelo groen! wat voor jou!

 

Vanaf 24 Mei tot en met 18 Augustus 2019 kun je weer genieten van een ontzettend leuke tentoonstelling van het IVN Almelo en het Natuurhus:

 

Kom kijken en doen... Almelo Groen !


 

Onze vrijwilligers van het IVN Almelo en het Natuurhus hebben ook dit jaar weer hun best gedaan om een leerzame en leuke tentoonstelling samen te stellen. Dit jaar zelfs op een speciale plek in Almelo: Het Stadsmuseum. Er zal, zoals de naam van onze tentoonstelling al zegt veel te kijken maar vooral ook te doen zijn. Zo kun je een antwoord vinden op de vraag waarom er zoveel water is in Almelo en wat er in de stad allemaal leeft, groeit en bloeit aan wilde natuur. Je kunt ook proefjes doen met water en wordt aan het denken gezet over duurzaamheid en wat jij kunt doen om de wilde stadsbewoners van Almelo een handje te helpen. Het is Leerzaam maar vooral leuk.

 

Dus waar wacht je op neem je ouders, opa en oma, oom of tante, of gewoon iedereen die je kent mee en kom gezellig naar de tentoonstelling van het IVN Almelo en het Natuurhus  om te ontdekken, kijken en te doen.