Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid
IVN Twiske
Gezondheid
dinsdag13jun2017

Gezond natuur wandelen

Gezond Natuur Wandelen Landsmeer en Oostzaan zoekt begeleiders

Wie vindt het leuk om op regelmatige basis samen met andere vrijwilligers een wandelgroep te begeleiden door parken en andere groene routes in Landsmeer?

Doel: Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om met mensen, die om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, één keer per week een wandeling te maken van maximaal een uur, vanaf een vaste locatie, op een vast tijdstip en in een rustig tempo.

Behalve het positieve effect op de gezondheid is het natuurlijk vooral ook heel erg gezellig! Na afloop is er bovendien altijd gelegenheid voor het gezamenlijk drinken van een kopje koffie.

We zijn op zoek naar vrijwillige begeleiders voor een nieuwe wandeling langs groene routes door Landsmeer en Oostzaan.

Mogelijke startlocatie voor Landsmeer is het Dienstencentrum aan de Dr. Martin Luther Kingstraat en eventueel in het Twiske.

Mogelijke startlocatie voor Oostzaan is de sporthal en van daaruit Het Twiske in.

Begeleiden
Wandelt u graag? Doet u dat graag in een groene omgeving? Wilt u het enthousiasme voor de natuur en/of het wandelen overbrengen op anderen? Wilt u op regelmatige en vrijwillige basis samen met andere vrijwilligers de wandelaars begeleiden? Geef u dan op! U kunt wekelijks als begeleider meewandelen, maar ook als u één keer per maand beschikbaar bent, zijn we daar heel erg blij mee. Per wandeling streven we naar twee begeleiders. Nieuwe begeleiders krijgen een gratis dagcursus van de wandelbond (KWBN) en een EHBO cursus aangeboden.

Interesse?
Wilt u meer informatie, bezoek dan de website: www.gezondnatuurwandelen.nl. Wilt u begeleider worden, neem dan contact op met Nicky Schuurman via n.schuurman@natuurlijkezaken.nl of 06 - 33984285.

“Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur of het groen in de wijk!”