Ledenavond was zeer geslaagd, lees onderaan het bericht van Harry en Yvon

AA & Hunze 10 november 2023

 

Gisteravond 9 november werd de ledenavond gehouden om elkaar beter te leren kennen en wat we eigenlijk allemaal doen op dit moment in de vereniging. Gidsen, programmacommissie, de aanpakkers van de diverse werkgroepen, bestuur en Facebook en website, P.R. kregen alle een beurt om in het kort te vertellen hoe en wat ze doen. Ook werden de leden geënthousiasmeerd om mee te doen. Heb je vragen, ideeën of krijg je kriebels om je kwaliteiten met ons te delen mail dan naar: info@ivnaaenhunze.nl

 

De programmacommissie heeft een fantastische quiz bedacht waarbij iedere aanwezige een kaart kreeg en bij het tafeltje kwam te zitten om deel te nemen. Het spel kon beginnen. De sfeer werd vrolijker.  De eerste ronde was om de moed erin te houden, zo voelde het tenminste aan mijn tafel. We wisten bijna alle vragen en de verwachting dat we hoog zouden eindigen maakte dat we goed ons best deden.

De tweede ronde met vragen was een stuk lastiger en we hadden tijddruk omdat we veel vragen niet wisten. Maar nog een ronde te gaan en we gaven de moed niet zo gauw op. Bij de derde ronde van de quiz drong het ons door dat er nog heel veel te leren was. Onze enige hoop was hoe de andere tafels het er vanaf gebracht hadden.

Er werd veel gelachen onderling en tijdens een drankje werd de spanning opgevoerd omdat de uitslag geteld en nu bekend gemaakt werd. Er zat heel wat kennis bij elkaar, het moet er dan nog wel uitkomen, haha. Te beginnen bij de tafel met de laagste score, ppfff wat een opluchting dat het onze tafel niet was, wij waren daarna aan de beurt. Is dat niet lachen.

Maar de winnaars van vanavond, hoe kon het ook anders waren de Power Ladies achteraan in de hoek. Groot applaus wat geweldige score dames.

De sfeer was fantastisch en het was een groot succes bedankt programmacommissie voor het organiseren en voor de leden die verhinderd waren, zorg dat je erbij bent de volgende keer.

Willy van Houte

 

En er is net een heel leuk bericht binnengekomen van Harry en Yvon, dank jullie beiden voor het delen.

 

Chapeau IVN, bestuur en bovenal spreekstalmeester Lambertus!

De pubquiz! Wat een leuke leerzame avond met mede IVN-Ers in de kantine van de ijsvereniging.

Een product van een uitgebreide voorbereiding en uitvoering van deze leuke pubquiz. En dan ook nog een leerzaam document mee voor extra verdieping bij de vragen.

Ook slim bedacht hoe de weetjes, vragen en opmerkingen als het ware verweven werden met gezelligheid en animatie! Het was feest. Koffie met koek! En.. Met pepernoten en suiker-apen (🙈🙊🙉) bij het fruitsap werd het suikergehalte voor met brein omhoog gestuwd. 

Er stond een trotse voorzitter voor onze IVN groep. En daar was alle reden voor!

Nogmaals bedankt,

Harry en Yvon Kerkdijk 

 

Deel deze pagina