Trouwen midden in de natuur

Altijd al willen trouwen op een mooie locatie in de natuur?

Een eenvoudige bruiloft of helemaal over de top. Jullie dag in Italiaanse sferen of een boerenbruiloft en alles daar tussen in, het kan allemaal bij IVN Het Woldhuis.

Landhuis IVN Het Woldhuis biedt qua bruiloften en trouwen de gelegenheid om mooie combinaties te maken. De ceremonie, receptie, diner en feest het kan allemaal op onze mooie locatie. Zo heeft u geen zorgen over het verplaatsen van uw gasten. U wilt aan deze dag ook een blijvende herrinnering  overhouden. Ook voor de foto’s fungeert onze locatie uitermate goed.

trouwen

Een bruiloft een hoop regelwerk? Ook hierin kunnen wij u ondersteunen. Van weddingplanner tot fotograaf. Voor een persoonlijke en unieke taart tot een bruidsmode zaak voor hem en haar, we werken hiervoor met lokale partners. De catering wordt door onze eigen kok verzorgd, zo behouden wij de huiselijke en persoonlijke sfeer.

trouwen

Bij ons staat persoonlijk contact voorop. Het is ten slotte jullie dag en niet dat van ons. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons op nemen. Om gewoon eens de sfeer te proeven op onze locatie, of om eens te horen wat er allemaal mogelijk is.

U kunt ons bereiken via woldhuis@ivn.nl of 055-3684010