Een avontuurlijk schoolreisje in de natuur!

 

Zoek je een leuk, actief en leerzaam schoolreisje met jouw klas of school? Kom dan naar Het Woldhuis in Apeldoorn, een villa op een prachtig landgoed omringd door bos.

Ga op zoek naar waterdiertjes met schepnetten en loepjes, bouw een grote hut en bak je eigen broodje boven een houtvuur. Of doe een spannende ontdektocht door het bos, het kan allemaal. IVN biedt een volledig verzorgd programma waarin natuurbeleving en avontuur centraal staan. Alle groepen uit het basisonderwijs kunnen bij ons terecht voor een programma op maat. Voor kinderen (én leerkrachten) is de dag één groot feest.

Video van 5E-SdzXRwos

 

Een schoolreisje bij IVN Het Woldhuis omvat:

Voor elke groep een programma!

Met konijn wouter op bossafari
Natuurschoolreisje voor groep 1 t/m 4

Wouter is een nieuwsgierig konijntje dat op een dag uit zijn hok ontsnapt. Hij gaat op ontdekkingstocht door het bos. Tijdens het schoolreisje leren kinderen het bos beter kennen door Wouters én hun eigen ogen:

Word hulp boswachter!
Natuurschoolreisje voor groep 3 t/m 6

Ga mee het bos in en leer hoe je hulpboswachter kunt zijn! leer wat voor dieren er in het bos wonen, waar en hoe je hen kan ontdekken en train je boswachter-vaardigheden:

Overleven in de natuur!
Natuurschoolreisje voor groep 5 t/m8

Stel je voor dat je met de klas in een vliegtuig zit en jullie moeten een noodlanding maken. Hoe kun je een paar dagen overleven in de natuur? Aan de hand van diverse uitdagende opdrachten leren kinderen de natuur beter kennen:

Kosten

De kosten voor een schoolreisje bedragen €20,- per kind* en €15,- per begeleider. Dit is een All inclusief bedrag:

* minimum van 30 personen bij minder kinderen maken we een offerte op maat.

Blijf logeren in het bos!

Maak het avontuur compleet door te overnachten in het prachtige Woldhuis. Speel in de avond een spannend spel, zit rond het kampvuur of maak een avondwandeling. De tweede dag kun je een ochtendmodule kiezen of zelf een programma verzorgen.

Blijven jullie overnachten? Dit kost €60,- per persoon extra en is inclusief:

Wil je met jouw klas(sen) op schoolreisje rondom het Woldhuis? Of heb je vragen? Neem dan contact op met het Woldhuis via 055 368 4010, woldhuis@ivn.nl of vul het hier contactformulier in.