Over IVN Het Woldhuis

Het Woldhuis is in 1865 gebouwd op landgoed Het Woudhuis. Het landgoed is vrij toegankelijk en bestaat uit een loofbos, naaldbos, gemengd bos, weilanden en akkers. Heel geschikt voor een natuurbeleving op maat!

Op het Woldhuis en het landgoed eromheen worden jaarlijks vele klassen ontvangen. Natuurwerkweken en schoolkampen in de natuur. Het landhuis is ingericht als groepsaccommodatie waar 94 personen kunnen overnachten. Met de natuurwerkweken brengen we kinderen van basisscholen uit heel Nederland in contact met de natuur. Spelenderwijs doen onze (jonge) gasten kennis op van natuur en cultuur.

De locatie beschikt over drie zalen. Naast de natuurwerkweken is het Woldhuis ook erg geschikt om te huren voor een vergadering, feest, conferentie of bruiloft. Door de locatie te huren draag je financieel bij aan de realisatie van deze natuurwerkweken voor kinderen.

 

Aanbod Woldhuis

 

Informatie aanvragen

 

Green Key locatie

Green key

IVN Het Woldhuis is een gecertificeerde ‘Green key’ locatie. Dat wil zeggen dat we er alles aan doe om het milieu te sparen, zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. We gaan hierbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Lees onze MVO-verklaring:

MVO verklaring IVN Het Woldhuis