Workshop: een levende tuin maak je zelf

De workshop ‘Een levende tuin maak je zelf’ is een workshop van 2,5 uur voor het algemene publiek met weinig tot enige tuinervaring. De deelnemers leren in deze korte inspirerende workshop hun tuin natuurlijker en diervriendelijker te maken. Na de workshop hebben de deelnemers praktische handvatten om daadwerkelijk aan de slag te gaan met het vergroenen van hun tuin. 

De workshop wordt begeleid door 2 tuinexperts uit het netwerk van IVN en KNNV.  Deze vrijwillige docenten zijn getraind in het geven van deze workshop. Doordat maximaal 15 personen kunnen deelnemen aan de workshop is er veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers. 

Ik werk voor een (Steenbreek) gemeente en wil de workshop aanbieden aan mijn inwoners.

Met deze workshop kan de gemeente een impuls geven aan de vergroening van tuinen in een of meer buurten. De workshop kan het beste aangeboden worden in de maanden maart t/m oktober.  Gemeenten die lid zijn van Steenbreek ontvangen 10% korting!  Interesse? Stuur een mail naar Ilse Suijkerbuijk, i.suijkerbuijk@@ivn.nl.  

Ik wil de workshop volgen

Neem contact op met de IVN, KNNV of Groei&Bloei afdeling bij jou in de buurt en vraag naar de mogelijkheden. (Nog) geen aanbod bij jou in de buurt? Samen met duurzaam tuinontwerper Anne Wieggers hebben we de e-learning ‘Een levende tuin’ ontwikkeld. Na vijf online modules weet je hoe je je tuin kunt omtoveren naar een fijne plek voor jezelf, planten en dieren. De e-learning neemt je mee van het maken van een plan tot onderhoud en zit vol praktische tips en tricks. Ga naar de e-learning.  

Ik wil de workshop geven en ben lid van IVN, KNNV of Groei&Bloei

Stuur een mail naar projectleider Ilse Suijkerbuijk, i.suijkerbuijk@@ivn.nl met je interesse en je wordt uitgenodigd voor de volgende train de trainers bijeenkomst. Zit je op ons.ivn.nl ? Meld je aan voor de groep Operatie Steenbreek om alle cursusmaterialen in te zien.