Kennismaken met een levende tuin (webinar)

Wil je meer vogels, vlinders, amfibieën of egels in je tuin? Tijdens deze 1,5 uur durende webinar van IVN Natuureducatie en KNNV leer je wat een levende tuin is en oefen je in een praktische groepsopdracht hoe je een tuin natuurlijker en diervriendelijker kunt maken. Vragen over jouw tuin? Stel ze aan onze tuinexperts!

Voor wie?

Voor iedereen die aan de slag wil gaan om zijn of haar tuin(tje) groener te maken. Van beginnend tot ervaren tuinier. Het webinar kan door gemeenten worden aangevraagd voor haar bewoners. Eventueel als onderdeel van een campagne om buurten te vergroenen. Het webinar biedt plek voor maximaal 40 deelnemers, om de interactie en persoonlijke feedback te waarborgen.

Door wie?

Het webinar wordt verzorgd door een docententeam, bestaand uit beroepskrachten van IVN en groene vrijwilligers met veel tuinervaring. Dankzij deze combinatie is er, naast algemene informatie en tips, voldoende mogelijkheid voor persoonlijke feedback en het stellen van vragen over jouw tuin(tje).

Het webinar is ontwikkeld in het kader van Operatie Steenbreek in samenwerking met KNNV en de Vogelbescherming.

Ik wil het webinar volgen

Het webinar ‘Kennismaken met een levende tuin’ kan plaatsvinden voor jouw gemeente. Wil je een webinar organiseren? Neem dan contact op.