Partners

De lesmaterialen voor ‘De schooltuin: een jaar rond met de handen in de grond’ zijn ontwikkeld door EMS films en IVN Natuuredcuatie. De ontwikkeling is mogelijk gemaakt door financiering van Jong Leren Eten.

EMS FILMS
De afgelopen 25 jaar heeft EMS FILMS internationaal bekroonde documentaires voor bioscoopvertoning, televisie-uitzending en museumgebruik geproduceerd. Films en series zoals De Nieuwe Wildernis, Holland – Natuur in de Delta, De Wilde Stad, Buddha’s Lost Children, Eindeloos Bewustzijn, Skybound, Camera’s voor de onzichtbaren en Himalaya Alert vinden een loyaal publiek over de hele wereld, en blijven die ook vinden. Voor meer informatie kijk je op de website van EMS FILMS.

Jong Leren Eten
Jong Leren Eten is een programma waarin rijk, provincies, onderwijs en maatschappelijke organisaties samenwerken. In de periode 2017 t/m 2020 wil dit programma kinderen en jongeren meer structureel in aanraking laten komen met informatie en activiteiten over voedsel. Het uiteindelijke doel is kinderen en jongeren leren om gezonde én duurzame keuzes te maken. Zie voor inspiratie en informatie de website van Jong Leren Eten.

schooltuinfilm