Doe tip: Beleef de lentenatuur

Doe tip: Beleef de lentenatuur

De natuur ontpopt en laat haar kleuren zien. Met felblauwe luchten en steeds warmere zonuren groeit onze behoefte om buiten te zijn. Ga (samen) op pad en neem jouw camera of telefoon mee, want wij dagen je uit om de leukste lentenatuurfoto te maken!

Plezier in de #lentenatuur

Maak een selfie, schiet een portret van jouw fiets- of wandelmaatje of leg vast van welke natuuractiviteit jij geniet. De lente leeft! Laat ons zien hoe jij de natuur in de lente ervaart door jouw foto te delen op Instagram, Facebook of Twitter met #lentenatuur en #ivn_natuurliefhebbers, tag @ivnnatuureducatie en wie weet win jij een verrassend IVN Lentepakket!

De winactie loopt tot en met zondag 15 mei.

IVN Winterpakket prijs 1Eerste prijs

IVN Lentepakket ter waarde van ca. €80. Een pakket boordevol verrassingen; leuke items uit de IVN Webwinkel om de lentenatuur in Nederland optimaal te beleven. 

 

IVN Winterpakket prijs 2Tweede prijs

IVN Lentepakket ter waarde van ca. €50. Een pakket boordevol verrassingen; leuke items uit de IVN Webwinkel om de lentenatuur in Nederland optimaal te beleven. 

 

IVN Winterpakket prijs 3Derde prijs

IVN Winterpakket ter waarde van ca. €25. Een pakket boordevol verrassingen; leuke items uit de IVN Webwinkel om de lentenatuur in Nederland optimaal te beleven. 

 

Blijf op de hoogte!

  • Wil je meer doe-tips om de natuur te beleven? Bekijk alle tips.
  • Volg IVN Natuureducatie op InstagramFacebook of Twitter voor inspirerende foto’s van #ivn_natuurliefhebbers en weetjes over wat je nu in de natuur kunt zien én doen.

Deel deze pagina