Plantenwand

Plantenwanden zorgen voor een gezonder binnenklimaat. Voor zorginstellingen waar cliënten weinig buiten komen, halen we met de Plantenwand de natuur naar binnen en dragen zo bij aan een gezondere leefomgeving. 

Wageningen Environmental Research doet onderzoek naar de effecten van Plantenwanden op het binnenklimaat. Ook het effect op cliëntwelzijn en de afname van het ziekteverzuim onder medewerkers wordt onderzocht. Meer informatie over het onderzoek

Accepteer cookies

IVN pakt het grondig aan en begeleidt de installatie van Plantenwanden. Daarbij betrekken we management, personeel en waar mogelijk cliënten en/of mantelzorgers. Met een breed gedragen aanpak vergroten we het effect. Wij werken samen met een preferred supplier. Deze heeft ervaring bij zorginstellingen. Je betaalt per Plantenwand en wij zorgen dat de planten voor jullie aan de slag gaan!

Plantenwand 2 IVN Grijs, Groen & Gelukkig‘Goed voor de natuur, goed voor de lucht en het brengt vrolijkheid’ – mevrouw Reijnders-Slootman, bewoner van ViVa! Zorggroep.