Zeeland
(Moes)tuinen
Op
dinsdag28feb202319:00

Webinar: aan de slag met schooltuinieren! 

Zelf groente, fruit en kruiden kweken is leuk en leerzaam. En als kinderen in de schooltuin hun eigen groenten en fruit kweken, dan leidt dat tot meer kennis én anders eten. Wil je aan de slag met moestuinieren op een Zeeuwse school, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Meld je dan aan voor het webinar op dinsdag 28 februari van 19.00 tot 20.00 uur. 

Hoe start je precies met moestuinieren op school en hoe maak je dat onderdeel van de lessen? Moestuinexpert Marieke Dekker deelt tijdens dit webinar praktische tips en inspirerende voorbeelden met je. Voor leerkrachten en vrijwilligers zijn verschillende (online) trainingen beschikbaar om kennis van schooltuinieren te vergroten. Debby Boers en Brenda de Haan-Jasperse, makelaars van Jong Leren Eten Zeeland, vertellen tijdens het webinar over alle trainingsmogelijkheden.    

Praktische informatie

Voor wie: Leerkrachten en hun ondersteuners (ouders, vrijwilligers, zzp’ers) die aan de slag willen met moestuinieren op school. Dit webinar is in eerste instantie gericht op Zeeland. Maar geïnteresseerden uit andere provincies kunnen zich ook aanmelden voor dit webinar.  
Datum: 28 februari 2023 
Tijd: 19.00 tot 20.00 uur 
Locatie: Online via Zoom 
Aanmelden: via onderstaande button 

Aanmelden

Algemene informatie

dinsdag 28 februari 2023 - 19:00 tot 20:00
Locatie: 
Online via Zoom
Nederland