Noord-Brabant
Recreatie
maandag25apr2022

Ontdek de delta op Laarzendag

Op 14 mei is de allereerste Laarzendag in het NLDelta-gebied. Hiermee vragen we aandacht voor droge voeten en meer biodiversiteit. De hele dag zijn er excursies en activiteiten waarbij de laars centraal staat.

Van Slot Loevestein via de Biesbosch tot de Voordelta achter de Haringvlietsluizen: het NLDelta-gebied is groot, mooi én nat. Een bijzonder gebied dat het verdient om een dag extra in de schijnwerpers te staan. Daarom organiseert IVN natuureducatie met zoveel mogelijk partijen in NLDelta de Laarzendag.

De hele dag zijn er excursies en activiteiten voor jong en oud. Van een kampioenschap waterspatten tot een vleermuisexcursie. En van laarzen versieren tot avontuurlijke weidewandelingen. Alles op laarzen natuurlijk. Op 600jaarelisabethsvloed.nl/laarzendag vind je het hele programma.

De Laarzendag en wordt door IVN Natuureducatie georganiseerd in het kader van de herdenking van 600 jaar Elisabethsvloed. Het evenement is een initiatief van NLDelta en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincies Noord-Brabant en Zuid-Holland.