#2uurnatuur Challenge
IVN #2uurnatuur Challenge
dinsdag28sep2021

Win een driedaagse IVN Trektocht door de Maashorst

Ontdek al wandelend het Brabantse oergebied de Maashorst tijdens een unieke IVN Trektocht. Je overnacht bij IVN Gastheren van het Landschap - recreatieondernemers die onderdeel zijn van het speciale IVN-programma - die je alles vertellen over hun natuurgebied. Klinkt heerlijk, toch? Je kan een driedaagse trektocht winnen door jouw Challenges vast te leggen en te delen op social media. Deel jouw foto met #2uurnatuur en tag @ivnnatuureducatie. De meest fanatieke, originele deelnemer wint!

Over IVN Trektochten

Weg van de gebaande paden, de natuur in! IVN Trektochten zijn meerdaagse wandelingen dwars door Nederlandse natuurgebieden. Er zijn geen markeringen in het veld. Je volgt routes uitgestippeld door échte kenners van het gebied. Zo kom je langs de mooiste plekjes! Lees meer over de 3-daagse Trektocht door de Maashorst

Trektocht de Maashorst 3-daagse

Actievoorwaarden 

 • Om deel te kunnen nemen aan de winactie moet je als deelnemer jezelf hebben aangemeld voor de IVN #2uurnatuur Challenge 2021. 

 • Je laat via social media (Instagram, Facebook, Twitter) zien dat je enthousiast deelneemt aan de Challenges in de maand oktober 2021. Dit mag met leuke foto’s, tekst en video. Je kan kiezen voor een of meerdere social media, dat maakt voor je winkans niet uit. Elke week trouw meedoen verhoogt wel je winkansen. 

 • Door het gebruiken van de #2uurnatuur en door @ivnnatuureducatie te taggen in jouw posts kunnen wij zien dat je meedoet. Let erop dat je account op openbaar staat, anders kunnen wij jouw berichten niet zien. 

 • IVN plaatst wekelijks de leukste posts waarin we getagd zijn door op onze social kanalen. 

 • De deelnemer verklaart eigenaar te zijn van de foto die je gebruikt op social en, mits van toepassing, houder te zijn van het portretrecht. IVN is op geen enkele wijze aansprakelijk wanneer inzender niet de eigenaar of portretrechthouder is van de geplaatste foto(‘s).   

 • Foto’s waarop namen van personen, organisaties, locaties, plaatsen, data en/of andere informatie staan die verwijzen naar de inzender, worden uitgesloten van deelname.  

 • Meedoen kan gedurende de hele maand oktober 2021. 

 • De winnaar worden uiterlijk 15 november 2021 via social media gecontacteerd en geïnformeerd.  

 • In overleg met IVN en Avontuur Dichtbij wordt een datum gezocht en wordt de 3-daagse trektocht ingepland. 

 • Over de verkiezing van de meest enthousiaste deelnemer wordt niet gecorrespondeerd.  

 • In alle gevallen waar niet in is voorzien beslist de organisatie.  
   

IVN #2uurnatuur Challenge 2021

Voor de derde keer op rij organiseert IVN in oktober de #2uurnatuur Challenge. Uit onderzoek blijkt dat natuur gezond is en dat mensen die twee uur per week in de natuur doorbrengen, hun leven een hoger cijfer geven. Juist tijdens de donkere herfstmaanden is het belangrijk naar buiten te blijven gaan! Ruim 15.000 mensen gingen in 2020 de uitdaging aan. Doe jij ook mee? Je kunt heel oktober meedoen met de IVN #2uurnatuur Challenge. Klaar voor de start?

Ja, ik doe mee!