#2uurnatuur Challenge
IVN #2uurnatuur Challenge
donderdag10okt2019

Challenge 3: #naturesnacks

Challenge 3 #naturesnacks zit er alweer op. Vele deelnemers van de #2uurnatuur Challenge zijn op pad gegaan om brandnetels te plukken voor een lekkere verse brandnetelthee. Hieronder vind je de leukste social media berichten van deze Challenge.

Een hondenleven? Zeker niet!

Steef de Ruijter plofte na haar zoektocht naar verse brandnetels heerlijk op de bank samen met haar hond en de lekkere brandnetelthee. Challenge 3 was zo te zien een succes!

steefhond

Samen met de kinderen

Met de kinderen op zoek naar brandnetels is natuurlijk ook hartstikke gezellig. Het filmpje van Het Leven is Mooi laat zien hoe leuk dit is!

Accepteer cookies

Adem in, adem uit

Soms is het natuurlijk erg fijn om even een pauzemomentje voor jezelf in te lassen. Mila Verboeket deed dit met een heerlijke zelfgeplukte snack uit de natuur.

brandnetel1

De prikkelchallenge

Ook Youri Jongkoen heeft genoten van de #naturesnacks Challenge, of volgens hem: de prikkelchallenge. Zie hier hoe hij de challenge heeft voltooid.

Accepteer cookies

Brandnetels plukken in de regen

Gerben Solleveld is niet vies van een beetje regen. Na eerder al de regen Challenge te hebben uitgevoerd ging hij ditmaal brandnetels plukken in de stromende regen. Wat een bikkel!

brandnetel2

Doe jij ook mee aan de #2uurnatuur Challenge? Volg ons op Instagram en post je foto met #2uurnatuur en @ivnnatuureducatie.