Download IVN Bomen Zoekkaart

Gratis zoekkaart boombladeren

Kan jij een boomsoort herkennen aan de hand van zijn bladeren? Vraag nu gratis de IVN Bomen Zoekkaart aan en leer welke bladeren bij welke boom horen.

Herken boomsoorten

Een blad bestaat vaak uit één deel, maar soms ook uit meerdere kleine blaadjes. In de herfst veranderen de bladeren ook nog eens van kleur. De IVN Bomen Zoekkaart is een handig hulpmiddel om via de vorm van het blad verschillende boomsoorten te herkennen. 

IVN #2uurnatuur Challenge

Navigeer op basis van de natuur, maak kunst in én met de natuur, ontdek bijzondere paddenstoelen en ga op pad met de IVN Bomen Zoekkaart. Ook dit jaar zijn er weer genoeg leuke challenges. Doe je mee? Dan ontvang je in oktober elke week één e-mail met verrassende uitdagingen om de natuur in te gaan. 

Gratis IVN Bomen Zoekkaart

Vraag nu gratis de IVN Bomen Zoekkaart aan en herken boomsoorten aan de hand van zijn bladeren. Ook ontvang je per mail de #2uurnatuur Challenges zodat je deze herfst niet binnen hoeft te zitten. Gemotiveerde deelnemers maken bovendien kans op een unieke driedaagse IVN Trektocht door de Maashorst.

Zoekkaart aanvragen